Particuliere belegger koopt bedrijfsobject in Veenendaal voor (her)ontwikkeling op zichtlocatie langs de rijksweg A12

Datum: 24-01-2012

Prominent Vastgoed heeft namens een particuliere belegger het bedrijfsobject gelegen aan Landjuweel 35 te Veenendaal, direct langs de rijksweg A12, aangekocht. Het betreft hier de voormalige locatie van Mitutoyo welke verhuisd is naar hun locatie aan de Storkstraat in Veenendaal. Het betreft een kavel ter grootte van circa 20.600 m² waarop momenteel een pand is gesitueerd ter grootte van circa 2.391 m² bedrijfsruimte, circa 705 m² kantoorruimte op de begane grond, circa 705 m² kantoorruimte op de eerste verdieping alsmede circa 480 m² showroomruimte op de begane grond. Voornoemd object komt voor de verhuur beschikbaar. Voor een bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bedrijfspand op maat!
Daarnaast zal op het resterende kavel ruimte komen voor ontwikkelingen op maat. Voor uw organisatie kunnen derhalve ‘tailormade’ objecten worden gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0318-495333.

Reacties zijn gesloten.