VOBN verlengt huurovereenkomst aan Vendelier 65 te Veenendaal

Datum: 24-01-2012

VOBN heeft de huurovereenkomst op haar huidige locatie aan Vendelier 65 te Veenendaal verlengd. Het betreft circa 465 m² kantoorruimte met 12 parkeerplaatsen. VOBN blijft hierdoor gevestigd in het unieke kantoorgebouw “Diamant II” welke deel uitmaakt van het project Diamant Kantoren op het kantorenpark van Veenendaal “De Vendel”. Het project bestaat uit een drietal gebouwen, gelegen op een unieke zichtlocatie aan de autosnelweg A12. In het kantoorgebouw zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar. Hiervoor verwijzen wij u naar: http://prominentvastgoed.nl/aanbod_detail.php?id=1081.

Vereniging Ondernemers Betonmortelindustrie Nederland (VOBN) verenigt, verbindt en ondersteunt de betonmortelindustrie. VOBN staat voor continuïteit van deze industrie en bevorderd het gebruik van betonmortel in bouwwerken en constructies. Hun kerntaken zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele en collectieve ledendiensten.
VOBN vertegenwoordigd ruim 140 betonmortelcentrales in Nederland.

Prominent Vastgoed B.V. treedt op namens de verhuurder.

Reacties zijn gesloten.