Prominent Vastgoed B.V. heeft bemiddeld bij de aankoop van 72 meergezinswoningen en 26 garages.

Datum: 16-02-2012

Recent heeft Bouwinvest namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund N.V. een woningcomplex uit haar vastgoedportefeuille verkocht. Het gaat hier om een complex met 72 meergezinswoningen en 26 bijbehorende garages gelegen in Veenendaal. Koper is een particuliere belegger.

Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van Bouwinvest, Prominent Vastgoed B.V. trad op namens koper. De juridisch adviseur van verkoper was De Brauw Blackstone Westbroek. De verkoop heeft plaatsgevonden via een besloten, gestructureerd verkoopproces waarvoor een beperkt aantal kopers zijn geselecteerd. Een verkoopprijs wordt niet bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.