Prominent Vastgoed verkoopt bedrijfsobject in Ede aan Gebr. Schimmel Gevelrenovatie!

Datum: 28-11-2014

Prominent Vastgoed heeft succesvol bemiddeld bij de verkoop van een hoogwaardige bedrijfsunit in Ede. Het object is gelegen in het recent opgeleverde bedrijfsverzamelgebouw aan de Galileilaan 33 te Ede.

Er zijn nog enkele units beschikbaar in dit unieke complex. Er is nog inspraak in de indeling en oplevering van de units. Ook het samenvoegen van meerdere units behoort tot de mogelijkheden. Informeer voor alle mogelijkheden en vindt uw bedrijfspand op maat!

Over gebroeders Schimmel Gevelrenovatie:
Van grootschalige renovatieprojecten tot herstel van monumentale panden. Het familiebedrijf Schimmel Gevelrenovatie is van vele markten thuis en heeft de kennis en expertise in huis om de meest complexe renovatieprojecten tot een goed einde te brengen. Wij geven altijd maatwerkadvies, hanteren scherpe prijzen en maken duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.  

Reacties zijn gesloten.