Prominent Vastgoed verhuurt ca. 240 kantoor- en bedrijfsruimte aan Document Concepts B.V.!

Datum: 26-01-2015

Prominent Vastgoed verhuurt circa 240 m² kantoor en bedrijfsruimte in Dodewaard aan Document Concepts B.V.

Het betreft een zelfstandig bedrijfsobject met kantoorruimte ter grootte van ca. 240 m² kantoor- en bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, deel uitmakende van het ondernemerscentrum op de hoek van de Nobelweg/Bonegraafseweg te Dodewaard. Het object is volledig afgebouwd en gelegen op bedrijventerrein “De Bonegraaf”.

Het object is uitstekend bereikbaar en de ontsluiting is zeer goed, nabij de op- en afritten van de rijksweg A15 (Rotterdam – Tiel).nde van het ondernemerscentrum op de hoek van de Nobelweg/Bonegraafseweg te Dodewaard. Het object is volledig afgebouwd en gelegen op bedrijventerrein “De Bonegraaf”.

 Over Document Concepts:

Ons concept voor u als klant is eenvoudig en doeltreffend. Wij bieden u apparatuur, service, dienstverlening en software welke u en uw bedrijf kunnen helpen met dezelfde mensen en middelen meer te produceren in dezelfde tijd.

Reacties zijn gesloten.