Prominent Vastgoed verhuurt winkelruimte in het centrum van Wageningen!

Datum: 12-01-2015

Prominent Vastgoed heeft succesvol bemiddeld bij de verhuur van winkelruimte middenin het centrum van Wageningen. Het object is verhuurd aan Kruidenier Diwan.

In de directe omgeving van deze winkelstraat in het centrum van Wageningen zijn vele winkelbedrijven gevestigd zoals Pearl, Belcompany, Open32, Thom Broekman, DA Drogist, Hunkemöller, Arke, Dixons alsmede diverse lokale winkeliers van hoogwaardige kwaliteit en diverse horecagelegenheden.De winkel is gelegen op A1-locatie in het centrum van Wageningen. De winkel biedt circa 115 m² op de begane grond met in de kelder circa 50 m² opslagruimte. Boven de winkelruimte is een bovenwoning gesitueerd op de eerste en tweede verdieping.

Reacties zijn gesloten.