Teamuitbreiding Prominent Vastgoed: Makelaarsassistente Kim Brouwers

Datum: 09-01-2015

Per 1 januari 2015 is Kim Brouwers in dienst getreden bij Prominent Vastgoed. Hiervoor is zij ruim 7 jaar in dienst geweest voor verschillende Vastgoedorganisaties. Met haar ruime ervaring in het ondersteunen op Management en Directieniveau komt zij nu ons team versterken als Assistent Makelaar.

Wij vertrouwen er op dat wij u met deze versterking van ons team nog beter van dienst kunnen zijn! Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking en hopen deze duurzaam voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar.

Meer over Kim:

Mijn naam is Kim Brouwers en ik ben 29 jaar. Per 1 januari 2015 is mijn nieuwe functie als Assistent Makelaar bij Prominent Vastgoed van start gegaan. In het verleden ben ik voor meerdere Vastgoedorganisaties in Amsterdam werkzaam geweest. Naast het office management heb ik daar veelal ervaring opgedaan in het ondersteunen op Management en Directieniveau. Verder heb ik ook inhoudelijk veel verhuurde projecten mij eigen mogen maken, waarin ik verantwoordelijk was voor het opmaken van contracten en alle verdere administratieve afhandelingen die daarbij komen kijken.

Samen met mijn gezin ben ik

nu weer woonachtig in Ede. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin of met vrienden. Verder houd ik ontzettend veel van dansen, squashen en skiën.

Ik kijk er ontzettend naar uit om Pepijn van Asch en Jesse van Eenbergen te mogen gaan ondersteunen en met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Ik hoop een ieder van jullie snel te mogen spreken en samen met Prominent Vastgoed geloof ik in een veelbelovende toekomst!

 

Reacties zijn gesloten.