Prominent Vastgoed verhuurt ruim 340 m² kantoorruimte in Ede aan Promocompany!

Datum: 01-06-2016

Prominent Vastgoed verhuurt ruim 340 m² kantoorruimte op de Keesomstraat 36 te Ede! Het betreft de kantoorruimte op de begane grond in het moderne kantoorgebouw ‘De Arck‘. Het nieuwe kantoorgebouw is voorzien van alle luxe en comfort en is hoogwaardig afgewerkt en gelegen op een absolute zichtlocatie.

Over Promocompany:
Promocompany heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en giveaways. Wij zijn leverancier van o.a. bedrukte USB-sticks, powerbanks, zadelhoesjes en beurs- en evenementartikelen.
Naast dat de nadruk ligt op snel leveren, staat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. Op deze website vindt u een ruim assortiment aan giveaways, luxe relatiegeschenken, promotietextiel en sportkleding en milieuvriendelijke artikelen.
 

Reacties zijn gesloten.