Prominent Vastgoed verhuurt bedrijfsobject in Veenendaal aan Livingston!

Datum: 11-08-2016

Prominent Vastgoed verhuurt een bedrijfsobject aan Livingston! Het betreft de bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Fokkerstraat 27 te Veenendaal en is gelegen op een zichtlocatie op de kruising van de Storkstraat/Fokkerstraat op industrieterrein de Faktorij.

Over Livingston
Welkom bij Livingston, Europa’s grootste verhuurbedrijf in test- en meetapparatuur. Livingston is uw betrouwbare partner voor het huren, leasen of aankopen van testapparatuur van alle bekende merken. Vanuit onze vestigingen in alle vooraanstande landen verzorgen wij lokale en internationale bedrijven in de data, telekom, defensie, ruimtevaart, installatie en andere industriele sectoren. Kijk voor meer info op www.livingston.nl

Reacties zijn gesloten.