Prominent Vastgoed verhuurt 720 m² bedrijfsruimte op de Bobinestraat 36 aan Lamineerfabriek Doornenbal!

Datum: 23-09-2016

Prominent Vastgoed verhuurt 720 m² bedrijfsruimte op de Bobinestraat 36 in Veenendaal aan Lamineerfabriek Doornenbal Veenendaal B.V.! Het object is gelegen op een ruim perceel met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Over Lamineerfabriek Doornenbal:
In 1990 heeft TimmerSelekt Doornenbal een lamineerfabriek opgericht. Daar richtte Doornenbal zich met name op het vingerlassen en lamineren van niet-tropisch en Europees hardhout (FSC® Robinia). In de opvolgende jaren is de productiemethode aangepast aan de eisen van de tijd. Op dit moment werken hier negen medewerkers. Zij beschikken over een geavanceerde vingerlasmachine en gebruiken de beste lijmen, zoals getest door o.a. de Stichting Hout Research. Op deze manier komen ze tot sterke en duurzame producten die zorgen voor het mooiste resultaat. 

Reacties zijn gesloten.