Prominent Vastgoed verhuurt voormalig Kembo-pand (7.250 m²) aan uitgaanscentrum The Maxx Veenendaal!

Datum: 15-09-2016

Prominent Vastgoed verhuurt het voormalig Kembo-pand aan de Koningsschot 55 in Veenendaal aan indoor uitgaanscentrum The Maxx! Het betreft het voormalige pand van meubelproducent KEMBO ter grootte van ruim 7.000 m² op een zichtlocatie langs de snelweg A12 in Veenendaal. Afgelopen maandag zijn de werkzaamheden begonnen.

Door middel van een goede samenwerking tussen Prominent Vastgoed en The Maxx Veenendaal is het gelukt om de bestemming van het voormalige Kembo pand te wijzigen van bedrijvigheid naar leisure.

The Maxx Veenendaal wordt opgericht door de Veenendaalse ondernemer Eric Achterberg en opent in december haar deuren. Een kartbaan, pooltafels, tien escaperooms, twee restaurants, een extra hal vol trampolines, glowgolf, lasergamen en een horecaplein met dansvloer zijn de belangrijkste activiteiten.

Achterberg, ook eigenaar van kinderspeelparadijs De Schatkids in Veenendaal, liep al sinds 2009 met het idee voor zijn amusementscentrum. „Schatkids is voor kleine kinderen, The Maxx is niet alleen voor bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten maar ook voor de hele familie.”

Gemeente
Op het gemeentehuis zullen ze ook enthousiast zijn, verwacht Achterberg „De gemeente is altijd welwillend geweest. Voor haar is het ook belangrijk dat een gezichtsbepalend pand als dit langs de A12 een bestemming heeft.” En het is goed voor de werkgelegenheid. Achterberg verwacht tussen de 60 en 70 mensen, fulltime en parttime, aan te trekken. „We gaan nu op zoek naar personeel.”

Reacties zijn gesloten.