Prominent Vastgoed verkoopt voormalig Passies verhuizers pand aan Appeldoorn B.V. uit Maarsbergen!

Datum: 20-09-2016

Prominent Vastgoed verkoopt het voormalige Passies verhuizers pand aan de Koningsschot 32 te Veenendaal aan Appeldoorn B.V. uit Maarsbergen. Het betreft een vrijstaand bedrijfsobject op een zichtlocatie aan de snelweg A12 ter grootte van circa 1.550 m² bedrijfsruimte en circa 680 m² kantoorruimte, gelegen op een kavel van 6.030 m².

Appeldoorn B.V. verhuist daarmee eind dit jaar vanuit Maarsbergen naar hun nieuwe locatie in Veenendaal.  Appeldoorn B.V. is in 1986 opgericht en uitgegroeid tot een van de marktleiders in hun branche. Met meer dan 30 veeg- en reinigingsmachines is Appeldoorn dagelijks in touw om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen.

De kracht van Appeldoorn zit hem in de flexibele instelling, meedenkend met de klant en enthousiaste mensen. Een bedrijf wat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar operationeel is.

Reacties zijn gesloten.