VASTGOEDTRANSACTIE VAN HET JAAR DOOR PROMINENT VASTGOED!

Datum: 07-09-2016

Veenendaal – Met de aankoop van het voormalig PPG Industries terrein van bijna 26.000 m² voor Zandbergen Worldwide Quality in Meat heeft Prominent Vastgoed afgelopen maand een prachtige transactie gerealiseerd op de Veenendaalse vastgoedmarkt. Een transactie van dit formaat komt in Veenendaal niet vaak voor en is zeer bijzonder nieuws.

Het voormalige PPG Industries terrein, gelegen aan de Antenne/Bobinestraat op het oudste industrieterrein ‘’De Nijverkamp’’ in Veenendaal, is afgestoten door de voorgenoemde wereldwijde verfproducent. Pepijn van Asch van Prominent Vastgoed: ‘’Door onze goede kennis en een actieve benadering van de lokale markt wisten wij in het verre beginstadium al dat deze locatie in de verkoop zou komen. Wij hadden dan ook niet lang nodig om op het idee te komen dat deze locatie een perfecte uitbreiding is voor vleeshandelaar Jan Zandbergen, die op een steenworp afstand van het terrein onlangs hun koelcellen uitbreidde’’. Ver voordat het terrein in de officiële verkoop kwam is Prominent Vastgoed met de onderhandelingen gestart en is er uiteindelijke een succesvolle transactie tot stand gekomen met Jan Zandbergen.

Jan Zandbergen gaat de locatie gebruiken om nieuw te bouwen waardoor de huidige activiteiten kunnen worden uitgebreid. Peter-Paul Zandbergen van Jan Zandbergen: ‘’Door de actieve werkhouding van Prominent Vastgoed werden wij medio 2015 als eerste op de hoogte gebracht van de verkoop van de locatie van PPG Industries. Voor ons een zeer geschikte locatie vanwege de uitbreidingsmogelijkheden die wij hier hebben. Prominent Vastgoed heeft ons uitermate goed begeleid en heeft als sleutelfiguur gefunctioneerd in het aankoopproces’’.

De locatie aan de Antenne/Bobinestraat  wordt door Jan Zandbergen gesloopt en opnieuw  opgebouwd. Dit zal medio volgend jaar gaan plaatsvinden. Tot die tijd wordt het terrein gebruikt door Zandbergen als stallingslocatie voor vrachtwagens.

Reacties zijn gesloten.