VERHUURD! Bedrijfsruimte (675 m²) gelegen op de Citadel 2A te Veenendaal!

Datum: 11-06-2018

Prominent Vastgoed heeft de bedrijfsruimte gelegen aan de Citadel 2a, ter grootte van 675 m², verhuurd aan Volito B.V.! Het betreft bedrijfs-/opslagruimte op steenworp afstand van de Rijksweg A12 en NS-station Veenendaal-De Klomp. Deze bedrijfs-/opslagruimte is onderdeel van het onder architectuur ontworpen bedrijfsgebouw “De Citadel”. Dit complex is voorzien van energielabel A en is gelegen op Business Park De Batterijen op een fraaie zichtlocatie langs de rijksweg A12. De representatieve uitstraling, hoogwaardige gevelbekleding en industriële look maken dit gebouw toonaangevend.

Ook op zoek naar bedrijfsruimte? Neem contact met ons op via info@prominentvastgoed.nl of 0318-495333.

Reacties zijn gesloten.