Het Team

Pepijn van AschFunctie

Vastgoedadviseur

Achtergrond

Pepijn van Asch is al geruime tijd werkzaam binnen Prominent Vastgoed. De afgelopen jaren werkte hij als makelaar in de regio Zeist. Binnen Prominent Vastgoed is hij nu werkzaam als Vastgoedadviseur, voornamelijk in de regio Veenendaal.

Werkgebied

Gehele regio

Jesse van EenbergenFunctie

Vastgoedadviseur

Achtergrond

Jesse van Eenbergen werkt al meerdere jaren binnen Prominent Vastgoed als vastgoedadviseur, Hij werkt voornamelijk in de regio Veenendaal, Ede en de Betuwe.

Werkgebied

Veenendaal, Ede, Betuwe

Kim Brouwers

Functie

Assistent Makelaar

Achtergrond

Kim Brouwers is per 1 januari 2015 in dienst getreden bij Prominent Vastgoed. Hiervoor is zij ruim 7 jaar in dienst geweest voor verschillende Vastgoedorganisaties. Met haar ruime ervaring in het ondersteunen op Management en Directieniveau, komt zij nu ons team versterken als Assistent Makelaar.

Jenneke Last-Vroegop RMT


Functie

Vastgoedadviseur

Achtergrond

Na haar SVM-NIVO te hebben behaald is Jenneke Last in oktober 2007 bij Prominent Vastgoed in dienst getreden. Jenneke is daarvoor 4,5 jaar werkzaam geweest bij Meeùs in Arnhem.

Werkgebied

Veenendaal, Ede, Wageningen

Ina van Oort


Functie

Controller

Achtergrond

Ina van Oort is per 1 juli 2008 in dienst getreden van Prominent Vastgoed. Daarvoor heeft zij als Controller gewerkt voor Sybron Chemicals Inc. waarvan 5,5 jaar in Parijs. De afgelopen 5 jaar werkte zij voor een dochteronderneming van Nuon, waar zij samen met 2 directeuren het MT vormde.