Over Prominent Vastgoed

Prominent Vastgoed is een regionaal opererend makelaarskantoor met een duidelijke eigen visie omtrent de wijze van advisering op het gebied van commercieel vastgoed (bedrijfsmatig vastgoed). Een bedrijf met jonge enthousiaste ondernemers, die door hard werken, een no-nonsense mentaliteit (dus eerlijk, zakelijk en recht door zee) en een actieve marktbenadering hun dienstverlening uitstekend verstaan.

Prominent Vastgoed bestaat sinds 2001 en is het resultaat van een gezamenlijke visie van drie vastgoedprofessionals die ervoor gekozen hebben hun expertise te bundelen.

De activiteiten van Prominent Vastgoed strekken zich verder uit dan de plaats waar wij ons gevestigd hebben. Hierin onderscheiden wij ons van onze collega’s, die over het algemeen uitsluitend plaatselijk werken. Prominent Vastgoed werkt dus regionaal.

Vanuit ons kantoor in Veenendaal bestieren wij de drie voor ons belangrijke regio’s, Veenendaal, Barneveld-Ede-Wageningen en De Betuwe. Binnen elk van deze regio’s is een team van specialisten werkzaam dat te allen tijde volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen in haar regio.


Om onze opdrachtgevers regionaal te kunnen bedienen is er zeer frequent overleg tussen de teams van de verschillende regio’s. Zo wordt het mogelijk dat u als bedrijf niet diverse plaatsgebonden (lokale) specialisten hoeft in te schakelen, maar dat u uw volledige huisvestingsvraagstukken in de handen kunt leggen van één betrouwbare adviseur, met kennis van zaken: Prominent Vastgoed.

Net dat stapje extra dat bij anderen vaak ontbreekt, maakt Prominent Vastgoed uniek.