• http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
Even geduld a.u.b.


Koningsschot 37 Veenendaal – Kantoorruimte op zichtlocatie A12

 • Adres:Koningsschot 37, Veenendaal
 • Oppervlakte totaal:288 m2
 • Oppervlakte vanaf:288 m2


 •   Oppervlakte
 • Kantoorruimte288 m2


Omschrijving

Algemeen
Het betreft circa 288 m² kantoorruimte op de begane grond en is op een absolute zichtlocatie aan de Rijksweg A12 te Veenendaal gelegen. Dagelijks komen hier meer dan 150.000 passanten langs! Op het voorgelegen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. De kantoorruimte heeft een frisse uitstraling, is recent opgeknapt en instap klaar! In de straat zijn een aantal prachtige bedrijven gevestigd als Spandex, Cellro, The Maxx & Sibbing.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Faktorij. De Faktorij is direct gelegen aan één van de drukste en belangrijkste verkeersadres in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Er is een goede busverbinding met zowel het NS-station Veenendaal-Centrum als Veenendaal-De Klomp.

Oppervlakte
De beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 288 m² en is gelegen op de begane grond. De ruimte is opgedeeld in verschillende ruimtes. Er zijn onder meer afgesloten vergader- en kantoorruimten alsmede een centrale entree en ontvangstruimte.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding
In overleg.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Prominent Vastgoed staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie


Vergroten