• http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
Even geduld a.u.b.


Unieke turn-key kantoorruimte naast Van Der Valk Hotel!

 • Adres:Lunet 10D, Veenendaal
 • Oppervlakte totaal:265 m2
 • Oppervlakte vanaf:265 m2


 •   Oppervlakte Prijs
 • Kantoorruimte265 m2 € 120


Omschrijving

Algemeen
Op het representatieve Businesspark ‘De Batterijen’ bevindt zich het Lunet 10 een luxe kantoorpaviljoen. Een kleinschalig kantoorproject met eigen identiteit en volledige turn-key staat. Op de bovenste verdieping is er circa 265 m² luxe afgebouwde kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is in nieuwstaat.

Dit energiezuinige en onderhoudsarme kantoor onderscheidt zich op een aantal fronten. Zo beschikt ieder kantoorappartement een riant privé-terras op het zuiden. Ideaal voor een lunch op een mooie zonnige dag of voor de vrijdagmiddagborrel! Daarnaast is het object uitermate duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat zich de komende decennia zal vertalen in lage energie- en onderhoudskosten.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Batterijen is direct gelegen aan een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) met twee op- en afritten Veenendaal-West en Veenendaal-Oost. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Tevens is er een tweede ontsluiting via afslag Veenendaal-Oost.

NS-station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Veenendaal heeft daarnaast nog twee NS-Stations, waardoor er snelle reismogelijkheden zijn naar Utrecht en Arnhem.
De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is derhalve uitstekend.

Oppervlakte
Het kantoorgebouw biedt circa 1.538 m² kantoorruimte waarvan 265 m² kantoorruimte beschikbaar is.

Voorzieningen
De kantoorruimte is turn-key en in absolute nieuwstaat.

Parkeren
Het kantoorpand beschikt over meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 120,00 per m² per jaar, te vermeerderen met eventuele servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Indien niet geopteerd kan worden voor BTW-belaste verhuur  zal de huurprijs met een ander vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling
De huurprijs te vermeerderen met de overeengekomen servicekosten en BTW dient bij vooruitbetaling per maand/kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Januari 2022.

Locatie


Vergroten