• http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
Even geduld a.u.b.
 • Huurprijs: € 60.000 p.j.


Bedrijfsruimte te Tiel

 • Adres:Lutterveldweg 14A, Tiel
 • Oppervlakte totaal:1350 m2


 •   Oppervlakte
 • Bedrijfsruimte150 m2
 • Showroomruimte1200 m2


Omschrijving

Op bedrijventerrein Latenstein gesitueerde vrijstaande showroom-/winkelruimte t.b.v. grootschalige detailhandel met magazijn, kantoor en vrijstaande bedrijfswoning met garage en carport. De bedrijfsruimte is totaal 1.116 m² groot waarvan 870 m² verkoopvloeroppervlak , het perceel omvat 2.900 m², het woonhuis heeft een inhoud van 562 m³. Voor de bedrijfsruimte is een royaal parkeerterrein aanwezig met ca. 27 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vraagprijs
€ 875.000,00= k.k.

Indeling
Bedrijfsruimte:

Begane grond: entree, winkelruimte met inpandig kantoor en een in 1996 aangebouwde kantoorruimte, middels elektrische overheaddeur toegankelijke magazijnruimte (gebouwd in 1994) met heater, krachtstroom en systeem plafond.

Verdieping: entresol, winkelruimte, 2 magazijnruimte, cv-ruimte.

Woonhuis
Begane grond: entree, hal met toilet en meterkast, woonkamer met laminaat vloer, 2 schuifpuien en een open haard, open keuken (1 jaar oud) inbouwkeuken voorzien van inbouw apparatuur, bijkeuken, cv-ruimte, toegang garage met elektrisch bedienbare garagedeur, carport.

Verdieping: vide, overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon, badkamer met inloop douche, wastafel met ombouw en toilet.

Erf/buitenterrein 
De totale perceeloppervlakte bedraagt 2.900 m², daarvan is 860 m² aan het woonhuis toebedeeld als ondergrond en tuin. Het overige perceel is in gebruik bij de bedrijfsruimte, het buitenterrein is hier grotendeels bestraat en ingericht als parkeerterrein en oprit t.b.v. laden en lossen.

Afmetingen
Bedrijfsruimte totaal ca. 1.116 m² waarvan:
Begane grond: 750 m², verdieping 366 m².

Het magazijn is groot ca. 170 m², verkoop vloeroppervlak begane grond 535 m², aangebouwd kantoor 45 m².

Verdieping: 336 m² waarvan ca. 335 m² verkoopvloeroppervlak.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Latenstein. Dit bedrijventerrein is door de gemeente beoogd voor volumineuze detailhandel voor alles in- en om een woning. Vandaar dat er in de directe omgeving diverse keukenshowrooms, bouwmarkten en woning inrichters te vinden zijn. Er worden op korte termijn nog enkele landelijke ketens gevestigd op dit bedrijventerrein Tiel is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan de Kamer van Koophandel, het Arbeidsbureau, theater Agnietenhof en het recreatiebad Groenendaal Plus. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale funktie. Door de strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati­onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het pand, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Tiel informatie in te winnen over het door u voorgenomen gebruik van het pand. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel.

Overige
Oplevering van het geheel is op korte termijn mogelijk. Een zeer royaal geheel met diverse gebruiksmogelijkheden.

Locatie


Vergroten