• http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
 • http://www.prominentvastgoed.nl/wp-includes/images/media/default.png

  thumb
Even geduld a.u.b.
 • Huurprijs: € 72.000 p.j.


Markt 20 Veenendaal – ZEER UNIEKE WINKEL/HORECA LOCATIE IN HET CENTRUM

 • Adres:Markt 20 , Veenendaal
 • Oppervlakte totaal:710 m2
 • Oppervlakte vanaf:710 m2


 •   Oppervlakte
 • Winkelruimte 
 • Horeca 


Omschrijving

TE HUUR ZEER UNIEKE WINKEL/HORECALOCATIE IN HET CENTRUM VAN VEENENDAAL!

Algemeen
Het betreft een uniek winkelobject gelegen op een absolute zichtlocatie direct aan het marktplein in het centrum van Veenendaal.

De ABN-AMRO locatie beschikt over ca. 452 m² gebruikersoppervlakte op de begane grond. In de kelder bevindt zich een opslag/voorraadruimte ter grootte van ca. 258 m². De gebruikersoppervlakte op de begane grond is eventueel uit te breiden naar ca. 1.000 m² door middel van een uitbouwmogelijkheid aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim en afgesloten parkeerterrein.

Locatie
Het object is gelegen in de Hoofdstraat van Veenendaal,  direct aan het Marktplein middenin het centrum. De Hoofdstraat is dé winkelstraat van Veenendaal. In de Hoofdstraat vind je alle bekende en minder bekende winkel(ketens), waaronder ZARA, H&M, The Sting, ONLY, WE en vele meer! Het centrum van Veenendaal is voorzien van ruim 300 winkels waarvan 150 overdekt.

Marktplein
Tweemaal per week op dinsdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur is de markt gereserveerd voor de gezellige warenmarkt. De warenmarkt huisvest zich op deze dagen voornamelijk op de Markt maar ook op een groot deel van de Hoofdstaat wordt allerhande food en non-food verkocht. De warenmarkt bestaat uit ongeveer 50 (vaste) kramen. Van vis en kaas tot kleding en bloemen. Voor ieder wat wils! Even een terrasje pakken of na het winkelen gezellig uitgaan? Ook dan zit je op de Markt goed! Op de Markt vinden regelmatig leuke muziekevenementen plaats (bron: Winkelstadveenendaal.nl).

Voorzieningen
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Metrages
Begane grond: ca. 452 m².
Kelder: ca. 258 m².

Prijzen
De vraaghuurprijs bedraagt € 72.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Parkeren
Circa 10 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het object.

Aanvaarding  
In overleg.

Overige condities  
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Prominent Vastgoed staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie


Vergroten