Beleggingen

Beleggen in commercieel vastgoed is in het kort gezegd het investeren van geldelijk vermogen in verhuurd vastgoed. Dit kan allerlei typen vastgoed zijn, zolang het maar verhuurd is. De huur vormt (vermindert met de (exploitatie)kosten) een direct rendement. Indirect wordt er rendement gemaakt wanneer er door waardestijging na verloop van tijd ook nog eens een verkoopwinst wordt gerealiseerd.

Door de aantrekkelijke rendementen wordt het beleggen in commercieel vastgoed steeds bekender. Prominent Vastgoed begeleidt en adviseert institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. Het begeleiden en coördineren van beleggingstransacties behoort dus tot de kerntaken van Prominent Vastgoed. Ook treden wij op als adviseur bij het samenbrengen van partijen voor het tot stand brengen van vastgoedmaatschappen of commanditaire vennootschappen (cv´s).

Dankzij onze financiële expertise waarbij wij uw investeringsbehoefte analyseren, door onze (markt)kennis en door intensief contacten te onderhouden met beleggers en ontwikkelaars zijn wij in staat u te begeleiden bij een optimale en evenwichtige opbouw van uw vastgoedportefeuille. Dit kan zowel de verwerving van nieuwe objecten zijn maar ook het afstoten van (delen van) uw portefeuille.