Projectmanagement

Om onze klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij sinds kort een extra dienstverlening: Advies op het gebied van begeleiding en coördinatie van (her)huisvestingstrajecten voor met name kantoorhoudende bedrijven. Vanaf een eventueel locatieonderzoek (center of gravity) tot en met de uiteindelijke oplevering van het gebruiksklare pand, wij kunnen u hierbij adviseren.

Wanneer u opzoek gaat naar nieuwe huisvesting zijn vele factoren van belang. Naast de locatie en de huurprijs zijn vanzelfsprekend de grootte van de ruimte, de datum wanneer het gebouw betrokken kan worden en bijkomende kosten minstens zo belangrijk om in de overweging mee te nemen.

Om antwoord te geven op deze logische vragen stellen wij in samenspraak met u een programma van eisen op met betrekking tot het aantal vierkante meters dat u nodig heeft. Dit wordt gedaan aan de hand van onder andere uw wensen, de geldende ARBO-normen en de groeiprognoses van uw bedrijf. Met dit programma van eisen wordt er vervolgens een vlekkenplan gemaakt, met daarin de meest ideale indelingsmogelijkheden en eventueel kan zelfs in overleg met de architect een invulling van de ruimtes worden gemaakt.

In de volgende stap worden de plannen voorzien van een planning en een kostenraming zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en exact weet waar u aan toe bent. U kunt er zelfs voor kiezen uw gehele huisvestingproces uit handen geven, zodat uw project Turn-Key aan u wordt opgeleverd, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Indien u interesse heeft in deze services en de mogelijkheden, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen u dan persoonlijk toelichten wat de mogelijkheden zijn en tevens enkele voorbeelden overleggen, zodat u een nog beter inzicht krijgt in de mogelijkheden.