Vastgoedmanagement

Een gebouw bezitten is één, het verhuren en beheren is een tweede. Prominent Vastgoed houdt zich in principe niet bezig met het beheer van vastgoed. Hiervoor werken wij samen met B.V. Stichts Beheer van 1952 (Stichts Beheer).

Stichts Beheer is sinds 1952 verdienstelijk actief als onder andere beheerder van onroerende zaken van zowel particuliere als institutionele beleggers. Door deze jarenlange ervaring is het mogelijk om u op alle facetten van professioneel vastgoedmanagement te bedienen. Van financieel tot facilitair beheer bent u bij Stichts Beheer aan het juiste adres. Zij vormen zo voor u de vaak ontbrekende schakel tussen u en uw huurder. Tevens wordt u veel werk uit handen genomen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Een kleine greep uit de werkzaamheden van een beheerder:

  • Advies: Advisering omtrent de overzichtelijkheid en efficiëntie van uw pand, advies omtrent veiligheid, kortom het ideaal inrichten van uw pand op meerdere vlakken.
  • Beheer: Het complete beheer van uw (verzamel-)gebouw. Zorg dragen dat uw pand verhuurd blijft, de incasso van de huuropbrengsten en niet te vergeten het optimaliseren van de in het gebouw aanwezige activiteiten.
  • Administratie: De verzorging van uw complete administratie, met overzichten van inkomsten en uitgaven, administratie van water- en energieverbruik. Dit alles ten behoeve van een gemakkelijke en overzichtelijke managementinformatie voor verhuurder.