Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen

Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-0 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-0
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-1 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-1
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-2 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-2
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-3 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-3
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-4 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-4
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-5 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-5
Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-6 blur Anna van Hoevellstraat 0 ong, Wageningen foto-6
Verkocht
Bekijk 7 foto's
Bekijk 7 foto's
Bekijk 7 foto's

Zoekt u soortgelijk vastgoed?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Omschrijving

NOG ENKELE BEDRIJFSUNITS BESCHIKBAAR!

Te koop 22 luxe bedrijfsunits, volgens reeds beproefde, hoogwaardige Solid Business Park concept!
Laatste fase met units met vrij uitzicht.

Bedrijfsunits inclusief volledige verdiepingsvloer te koop vanaf € 127.500, - V.O.N. (excl. notariskosten) excl. BTW.

Algemeen
Na de succesvolle verkoop van de 52 Solid Business Park nieuwbouw bedrijfsunits in Amersfoort en de 24 units van fase 1&2, is nu ook fase 3&4 beschikbaar. Het ontwerp is aangepast aan de nieuwe omgeving maar de bouwkwaliteit en overige kernwaarden zijn behouden. Op bedrijventerrein Nude Park II, direct gelegen aan de hoofd entreeweg van het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Nude Park II, zal het Solid Business Park gerealiseerd worden.

Solide hoogwaardig gebouwde stijlvolle bedrijfsgebouwen met doordachte architectuur. Denk hierbij aan Accoya (of gelijkwaardig, dan wel product met gelijksoortige uitstraling) duurzame houten gevelverfraaiing (www.accoya.com/nl/) metselwerk, premium Hörmann overhead deuren (www.hormann.nl) en volledig betonnen/kalkzandsteen casco.
De bedrijfspanden zijn duurzaam gebouwd, beschikken over een eigen entree, overheaddeur en minimaal 2 privé parkeerplaatsen en hebben een goede en duurzame uitstraling. De bereikbaarheid is uitstekend.

Het project gaat bestaat uit 22 bedrijfsunits met een begane-grondoppervlak van circa 10 x 5 meter en heeft een plafondhoogte van 3,45 meter! Daarnaast wordt de unit voorzien van een betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 10 x 5 meter. Hierdoor heeft u een vloeroppervlak van ca. 100 m2 voor een standaard unit. U kunt in overleg uw unit ook zelf samenstellen qua vloeroppervlak. Standaard is 50m2, maar 100-200-300 m2 of alle tussenliggende maten zijn naar wens in overleg met de aannemer bespreekbaar.

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot accountant, van webshop tot bedrijfsopslagruimte, van Yoga studio tot Personal Training, maar tot de mogelijkheden behoort ook bijvoorbeeld een telewerkplek op de kantoor verdieping in combinatie met opslag van uw huisraad/boot/caravan/motor/’mancave’ op de begane grond met overheaddeur. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Daarnaast kunt u denken aan het geheel, dan wel gedeeltelijke verhuren van de bedrijfsunit. Een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement! Geen hoge 8% overdrachtsbelasting zoals bij een belegging in bestaande woningbouw. Geen negatieve rente op uw spaargeld. Een mooi vastgoed object, gebouwd volgens de meest recente bouwkundige eisen!

Samen met de huidige rentestand is dit een interessant aanbod. Koopt u deze bedrijfsunit als Box 3 belegging in privé, informeer dan bij uw accountant naar de mogelijkheden om de te betalen BTW geheel terug te vorderen! Tevens bestaan er voor ondernemers faciliteiten rondom investeringsaftrek, informeer bij uw accountant.

Locatie
Deze prachtige nieuwbouwunits zijn gelegen op het representatieve bedrijventerrein Nude Park II te Wageningen. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in het hart van de ‘Food Valley’ te Wageningen, direct nabij de Campus van Wageningen University & Research. Het object is bereikbaar vanaf de rijksweg A12 (Den Haag-Arnhem) en de A50 (Zwolle-Arnhem) via de belangrijke verkeeraders N781 (Ede-Wageningen) en de N225 (Rhenen-Arnhem). Ook met het OV is het object uitstekend bereikbaar.

Vloeroppervlak
In Solid Business Park Wageningen worden totaal 22 units gerealiseerd. De totale oppervlakte van een unit is vanaf circa 100 m2. E.e.a. als volgt verdeeld:

Begane grond: 50 m2
Eerste verdieping: 50 m2

Totaal: 100 m2 BVO.

De units zijn te koppelen, indien u meer m2 nodig heeft, in overleg met aannemer.

Oplevering
De units worden casco opgeleverd, extra aanpassingen op verzoek van kopers zijn mogelijk. De bouwtekeningen dienen voor de vergunning aanvraag, enkele ingetekende zaken (zoals de keuken) zijn geen onderdeel van de casco levering.

Koopprijs
De koopprijs voor een casco bedrijfsunit: vanaf € 127.500,- V.O.N. (excl. notariskosten) excl. BTW. Hoekunits vanaf € 140.500,- V.O.N. (excl. notariskosten) excl. BTW. Verkoop geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud van gunning verkoper.

Parkeren
Iedere unit heeft 2 privé parkeerplaatsen, twee van de aan voorzijde gelegen hoekunits beschikken over 3 privé parkeerplaatsen.

Servicekosten
Koper wordt zelf contractant van de nutsbedrijven. De beschikbare nutsaansluitingen worden tot in de meterkast binnen gebracht.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste koopprijs. Daarom dient de koopprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom van 10% van de overeengekomen koopprijs. Wij zullen u verzoeken deze waarborgsom cf. koopakte te storten op de derdengeldrekening van notariskantoor V.B.C Notarissen. De aanneemsom zal worden opgedeeld in zgn. bouwtermijnen. De aannemer brengt de betreffende bouwtermijn pas in rekening wanneer het betreffende onderdeel van de bouw daadwerkelijk gereed is (voorbeeld: fundering en begane grondvloer gereed, dan ontvang u een factuur van bijvoorbeeld 15% van de totale bouwsom).

Het Solid Business Park concept
In tegenstelling tot veel soortgelijke projecten streeft Solid Business Park ernaar zich te onderscheiden op de navolgende punten:
- De eerste verdieping betreft een z.g. verblijfsruimte (zie plattegronden bouwtekening) i.p.v. de gangbare functie aanduiding “lichte industrie”. Vanwege de functie aanduiding verblijfsruimte is er voldoende aandacht besteed in de casco levering aan aspecten zoals brandveiligheid, voldoende daglichttoetreding, gevelisolatie en ventilatieroosters in de ramen zodat toekomstig gebruik als kantoor tot de mogelijkheden behoort.
- Betonnen dak, voldoet ruimschoots aan brandweereisen en geschikt voor eenvoudige plaatsing van warmtepomp, airco-unit of zonnepanelen.
- Betonnen daken hebben het voordeel dat de unit in de zomer minder warm worden i.t.t de gebruikelijke staal -profiel daken.
- Betonnen monolithische begane grondvloer.
- Elke bedrijfsunit wordt voorzien van geïsoleerde kruipruimte i.p.v. vloer op zand gestort. Hierdoor optimale vrijheid om leidingen en afvoeren aan te brengen.
- Kalkzandsteen scheidingswanden (ca. 21cm dik).
- Complete betonnen verdiepingsvloer met en houten trap.
- Verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer van 50 mm dik.
- Uiterst hoge isolatiewaarden e.e.a. conform de huidige eisen uit o.a. het bouwbesluit.
- Voorbereiding voor vloerverwarming i.c.m. bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen.
- PIR dakisolatie i.p.v. het gebruikelijke EPS (wit piepschuim) i.c.m. PVC dakbedekking, lange levensduur, hoge isolatiewaarde en voorbereid op zonnepanelen.
- Ruime parkeergelegenheid. Elke unit heeft minimaal de beschikking over 2 privé parkeerplaatsen.
- Kunststof en/of aluminium kozijnen van Intercombi, inclusief te openen raam op verdieping, voorzien van voldoende ventilatie roosters en daglichttoetreding die de kantoorfunctie mogelijk maken.
- Premium Hörmann overheaddeur, inclusief extra vensters in de deur t.b.v. meer daglichttoetreding op begane grond. I.c.m. glasvulling entreedeur en bovenlicht bredere toepassingsmogelijkheden van uw unit. Uw overhead deur is optioneel elektrisch en afstand bedienbaar uit te voeren. Hörmann is een reeds lang bestaande kwaliteitsaanbieder van overhead deuren. Toekomstige nalevering van onderdelen en service zal hierdoor gewaarborgd zijn.
- Hoogwaardige Accoya houten gevelbekleding. Verduurzaamd houten architectonische verticale lamellen gevelverfraaiing. Bij Accoya gaat duurzaamheid, gering onderhoud en esthetiek volledig samen met een zeer lange levensduur.
- NUTS aansluitingen standaard ingebracht tot in de meterkast, inclusief Data.
- Reeds vaste posities ingetekend t.b.v. uw reclame uitingen.
- Toonaangevend ontwerp door Team 2 Studio voor de bouwkunst.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 127.500 v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Kantoorruimte
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
50m²
Units vanaf
50m²

Indeling

Verdiepingen
1

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein

Locatie

[ { "address": "Anna van Hoevellstraat 0", "zipCode": "6702 DD", "city": "Wageningen", "lat": 51.9577584, "lng": 5.6398986, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Vergelijkbare objecten

Betsy van Goorstraat 34 - 68, Wageningen Betsy van Goorstraat 34 - 68, Wageningen Nieuw
Te koop Betsy van Goorstraat 34 - 68 Wageningen € 139.000 k.k.
oppervlakte 98m²

Zoekt u soortgelijk vastgoed?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms