energielabel

De duurzaamheid van een pand wordt steeds belangrijker. En er komen regelmatig nieuwe wettelijke eisen en uiteindelijk moet elk pand een energielabel hebben. Vanaf 01-01-2021 mogen er geen panden meer verhuurd, verkocht of opgeleverd worden zonder energielabel.

Het opstellen van een energielabel mag enkel door een gecertificeerde energieadviseur gedaan worden. De registratie wordt gedaan in EP-online en hier staat het label ook digitaal geregistreerd. De pandeigenaar ontvangt het energielabel van de energieadviseur. Het energielabel is 10 jaar geldig

  • Snel een afspraak mogelijk
  • Scherpe tarieven
  • Binnen 5 werkdagen uw label

Bedrijfspand? Zie hier onze tarieven voor bedrijfsunits.

kleiner dan 100m² €479,-
van 100m² tot 250 m² €549,-
van 251m² tot 500 m² €649,-
van 501m² tot 750 m² €749,-
Groter dan 751m² Op Aanvraag

Duurzaamheid

De duurzaamheid van een pand wordt steeds belangrijker. Voor eigenaren, huurders, het milieu en voor de overheid. Vanaf 1 januari mag er wettelijk ook geen gebouw meer worden opgeleverd, verhuurd of verkocht zonder een energielabel.

Het opstellen van een energielabel mag enkel door een gecertificeerde energieadviseur gedaan worden. De registratie wordt gedaan in EP-online en hier staat het label ook digitaal geregistreerd. De pandeigenaar ontvangt het energielabel van de energieadviseur. Het energielabel is 10 jaar geldig.

Interesse in een object of een vraag?

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms